Questacon.

1 Comment

IMG_1212

Canberran reissulla käytiin myös Heurekan tapaisessa paikassa ja siellä aikaa vierähtikin kevyesti sellaset 3-4 tuntia. En oo ollut moneen vuoteen ees heurekassa niin oli ihan super mielenkiintosta päästä tutkimaan tiedejuttuja ja pähkäilemään asioita. Rakennuksessa oli pari eri kerrosta ja ensimmäisenä oli syvän meren elävistä tehty “näyttely”. Oon aina pelännyt vähän uida syvässä vedessä ja tää ei kyllä ainakaan helpottanut :D kauheita otuksia siellä syvyydessä eleleekään!

IMG_1214Löydettiin myös maailman rumin kala! Miten tällanen voi olla ees olemassa haha!
IMG_1211 IMG_1210 IMG_1209

Kerroksia alas mennessä oli erilaisia huoneita missä pääsi käyttämään aivojaan. Oli matikka huonetta ja erilaisia palapelin tapaisia rakennelmia ja kaikkea muuta tosi erikoista. Luulin ottaneeni tosi paljonkin kuvia tuolta, mutta ei niitä loppujen lopuksi ihan hirveästi olekaan. Oli kuitenkin ihan super mielenkiintoinen paikka!IMG_1224 IMG_1227 Tää oli vika huone ja siellä pääsi muunmuassa pelaamaan ilmakiekkoa robottia vastaan, James hetken pelas ja täytyy sanoa että robotti kyllä vei ihan 6-0! Lisäksi tuolla oli sellainen 360 keinu mitä sai kokeilla. Siinä muutama ihminen katottiin mutta kukaan ei päässyt täyttä ympyrää tekemään. Siinä siis seistiin sellasella jalustalla joihin jalat kiinnitettiin valjailla ja sivusta pidettiin kiinni ja samalla ranteet kiinnitettiin niihin sivutankoihin kiinni. Kauheen hankala selittää, olis tietty auttanut jos olisin tajunnut ottaa kuvan…. IMG_1231

IMG_1242

Ulkona oli myös tällanen jätisuuri ksylofoniIMG_1239Pitää kyllä mennä Canberraan joskus uudestaan paremmalla ajalla, oon varma että tuolla olis vaikka mitä mielenkiintosta kunhan vaan olis aikaa tutustua ja tutkia paikkoja :)

One thought on “Questacon.

  1. Hauskannäköisiä otuksia. Täällä on muuten kesä alkanut lämpötilan puolesta. Nytkin yli 20 astetta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s