Äiti<3.

3 Comments

IMG_1180[1]Heissan! Täällä taas on ollut vähän hiljaista kirjottelun suhteen.. Pientä inspiraatiopulaa on ollut viime aikoina ja kameraakaan ei ihan hirveästi ole tullut raahattua mukana. Täällä kaikki sujuu kuitenkin entiseen malliin ja ei ole mitään sen mullistavampaa tapahtunut. Pysähdyttiin kotimatkalla tänään Belmainissa ottamassa muutamat räpsyt kaupungista ja oon niihin kyllä tosi tyytyväinen. Tää kaupunki on vaan niin kaunis sekä päivällä, että yöllä :) 

IMG_1175[1]

Mun on pitänyt jo pitkään kirjottaa tän hetkisiä ajatuksia muutosta ulkomaille ja siitä mitä ongelmia se tuo mukanaan. Ihan siis arkisessa elämässä. Vaikka oonkin tänne hyvin kotiutunut ihan sellaset pienet jutut kovasti kaihertaa mieltä ja laittaa ikävöimään kotiin. Näistä asioista aion kuitenkin kirjoittaa ihan kunnon oman postauksen kunhan saan vain ajatukseni puettua sanoiksi.

IMG_1152[1]

 

Soittelin tuossa äskön myös äitille äitienpäivätervehdykset ja oli kyllä niin ihanaa puhua kotiväen kanssa <3 Puhelun jälkeen latasin uuden ohjelman puhelimeen jonka avulla voi soitella ilmaisia puheluja ja testattiin se myös, toimi hyvin! JEE voi alkaa soittelemaan kotiin päin, ihanaa :)  Joka tapauksessa, koitan nyt vähän parantaa tapojani ja kirjoitella tänne useammin! Kuulumisiin!

3 thoughts on “Äiti<3.

  1. Hienoja kuvia! Oli mukava kun soitit :-)♡

  2. Nin voi sitä useamminkin soitella, kuin kerran vuodessa, kun äitilläskin on ny windows phone, jossa ohjelma toimii :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s