Ostoksia.

8 Comments

IMG_0995Oon ihan kokonaan unohtanut hehkuttaa mun uusimpia popoja missään täällä internetin maailmassa joten ajattelin jakaa vähän rakkautta. Löysin nää kengät pop-up kaupasta alkuperäishintaan 399 dollaria. Kuitenkin onnekseni kengät oli reippaassa alennuksessa ja hinta oli tiputettu sataan dollariin! Eihän niitä sitten kauppaan voinut mitenkään jättää. Kaiken lisäksi nää oli jalassa oikein mukavan tuntuset niin hyvillä mielin ne ostin. Nyt oon koeajanut niitä muutaman kerran ja joka kerran jälkeen ne tuntuu aina vaan paremmilta jalkaan. Huomaa kyllä että on laadukkaat kengät, nahkaa ja jne. Ihanaaaaa.

IMG_0996

Viime viikonloppuna tarttui myös kassiin jotain josta olen vähän järkyttynyt. Ostin siis flip flopit. Mulla ei ikinä, ei siis ikinä ole ollut sellasia ja nyt ne ostin. Apua musta on tulossa aussi… Kaikki käyttää täällä niitä, ja oikeastaan missä tahansa muualla paitsi ravintoloissa :D Onneksi ostin myös jotain mikä muistuttaa suomalaisista juurista, sillä ostin itselleni tänne kotiin kahvinkeittimen!! Oon todennut että töissä tuo espressokoneen kahvi on liian happoista mun mahalla ja oon kun ilmapallo jos juon yhenkään kupin sitä kahvia. Päätin siis ostaa tutun ja turvallisen suodatinkeittimen ja kyllä nyt maittaa kahvi taas jee!

IMG_0998Täällä on torstaina public holiday ja ollaan menossa Wollongongiin ostamaan jotain akvaarion filtterin osaa ja ajattelin ottaa kameran mukaan ja mennään muutamille näköalapaikoille samalla joten toivottavasti saan tännekin jotain kivoja kuvia sitten :) Kuulumisiin siis!

Advertisements

8 thoughts on “Ostoksia.

  1. Voi ah nuo kengät, aivan ihanat! Mä ostin kans vkloppuna uudet nahkakengät, ei uskoisi että 10 sentin korot voi vaan olla niin hyvät jalkaan! Pitäs varmaan oikeesti kokonaan siirtyä laatuun :p

  2. Oii onpa tosiaan aika hienot popot :) Vitsi mä oon kyllä just sellanen, joka ei kesällä muita “kenkiä” tarvi ku flipflopit :D Niissä voi hiihdellä menemään koko kesän. Nojoo tietty kylmempinä päivinä conssit on jees, mut muuten kaikki tuntuu niin hiostavilta :D

    • mä en oo sitten taas yhtään tottunu mutta pakko sanoa että on ne kyllä aika helpot kun vaan voi sujauttaa jalkaan……. :D oon koukussa toisin sanoen!

  3. Noista kengistä niin, mutta kahvinkeitin on hieno =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s