Seikkailemassa.

Leave a comment

198

Heipsan! Viime kirjotuksesta onkin vierähtänyt jo pari viikko ja pakko sanoa, ettei kyllä ole ollut yhtään mitään kirjotettavaakaan :D Tylsää arkea, töitä, nukkumista ja koneella olemista. Torstaina saatiin kuitenkin repästyä Katin kanssa ja lähdettiin seikkailulle. Päädyttiin lähtemään vajaan 2 tunnin junareissun päähän Wollongongiin. Kaupunki sijaitsee siis reippaan sata kilsaa etelään Sydneystä ja on noin Tampereen kokoinen paikka. Oon siellä itse käynyt kerran aikaisemmin silloin kun tulin ensimmäistä kertaa Australiaan tammikuussa 2012. Nyt kuitenkin päästiin tutustumaan ihan rauhassa paikkaan ja siellä me kierreltiinkin ihan päättömästi rantoja pitkin ja pikkasen myös keskustassakin käytiin.

205

Pakko sanoa että rakastuin kyllä ihan mielettömästi koko paikkaan. Niin ihanan rauhallista ja hiljaista! Täällä Sydneyssä kun koko ajan kuulee liikennettä ja ihmisiä on liikkeellä kauheita määriä niin tuolla sai ihan rauhassa kävellä ja autoja näkyi mielettömästi vähemmän. IHANAA siis.

226

Mehän suunniteltiin alunperin Jamesin kanssa ennenn kun tulin tänne, että oltas muutettu tuonne mutta ajatus sitten lopulta kaatui kun kuitenkin Jamesille tulisi niin pitkät työmatkat ja loppujen lopuksi välimatka Sydneyhin on hippasen liian pitkä. Nyt kyllä alkoi taas kutkuttamaan ajatus siitä kun näki kuinka kaunista tuolla on :D Saa nähdä..

En nyt rustaile tähän sen enempiä, kuvat saa puhua puolestaan! :)

231 229 234 236 256 254 247 245 239

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s