Ajelulla.

2 Comments

073

Hartaasti odottettu viikonloppu on taas täällä ja en vois olla ilosempi. Töissä on ollut normaalia stressaavampaa sillä yksi meidän työntekijöistä on lomalla ja lisäks oon treenannut nyt kahvien tekoa urakalla, ja reippaan viikon päästä siirrynkin sitten kassalta kahvikoneen taakse. Taidot on ihan mielettömän ruosteessa kun ei oo pitkään aikaan tehnyt kahveja ja asiaa ei helpota yhtään kun on huippuluokan baristat vieressä koko ajan katsomassa miten teen asiat ja teenkö ne oikein. Mutta eiköhän se tästä taas lähde rullaamaan kun pääsee kahvin makuun :)

054

Eilen lähdettiin illalla syömään Bondi Junctioniin El topo nimiseen meksikolaiseen ravintolaan missä Jamesin kaveri on töissä. Oli ihan mielettömän kiva ilta ja kovin koitettiin keksiä keinoa mun yskän parantamiseen, oli niin teetä, tequilaa kun mezcalia :D Ruoan jälkeen siirryttiin paikan alimpaan kerrokseen pelaamaan parit kierrokset biljardia ja täytyy sanoa että kyllä mä vein poikia ihan kuusnolla kun ne pelas mua vastaan ;D Annoin niille kuitenkin armoa ja ne voitti vikan pelin juuri ja juuri. heh

050Rannalla oli herrasmieskoira :D tää otti rauhassa lepoa ilman mitään hihnaa kun omistaja oli ilmeisesti surffaamassa. Hurmuri sanon minä!

076_1

Tänään lähdettiin ajelulle rannikkoa pitkin ja kierreltiin kaikki rannat mitä tässä on lähietäisyydellä. Oli kiva nähdä vähän erilaista maisemaa vaikka harmiksi ei ollut mikään kaikista aurinkoisin päivä niin ei kauhean pitkäksi aikaa pysähdytty millekkään rannalle. Kerta toisensa jälkeen nää maisemat kyllä yllättää. En vaan voi ymmärtää miten joka puolella on niin kaunista. Voisin vaan jäädä ihastelemaan kaikkia maisemia tuntikausiksi! Ihanaa. <3 Joku päivä on kyllä pakko lähteä patikoimaan jonnekkin rannikolle tai vuoristoon. Oon myös viimeaikoina himotellut kamalasti ratsastuksen alottelemista täällä. Oon tehnyt tutkimusta ja todennut että jos ostaisin oman hevosen, sen ylläpito tulis saman hintaseks kun täällä yhden ratsastustunnin ottaminen viikossa.. Vähän tässä mieleen on pistäytynyt ajatus, että kun syksyllä tästä varmaan muutetaan vähän halvempaan asuntoon, niin ehkä sitä sitten voisi tuollaisen nelijalkaisen ostaa itselleen… :) ihan ajatus vain tosin vielä, ei tässä kuitenkaan tiedä vielä mihin elämä vie parissa kuukaudessa! Unelmointihan on aina hyväksi, eikö niin?

Advertisements

2 thoughts on “Ajelulla.

  1. Jokos yskä helppaa? Mitä toi mezcal on? Mhhaa, ei tullu si ihan turhaan pelailtua täällä bilistä, oikein! ;) Viiiitsi oma heppa! Taidan saada siskosestani salamatkustajan matkalaukkuuni, jos sulla on sellanen kun mä sinne päin tuun :D

  2. Joooo! Kannatan!! Tiedät mitä.. ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s