Burrrritos.

2 Comments

 

Meiän chilit kasvaa jee

Voisi sanoa että tänään on ollut aikas aktiivinen päivä! Heräsin tuttuun tapaan kuitenkin vasta siinä puolenpäivän aikaan, mutta ahkerana aloin siivoamaan täällä. Imuroitsin ja pesin vessan ja jopa ikkunoista pienemmän pesin puhtaaksi! Hah, ei olis uskonu vielä suomessa asuessa millanen kotivaimoke musta tulis.. Vähän melkein pelottaa että oikeestaan vois kutsua mua melkein jopa siistiksi ihmiseksi. Kaikki ketkä mut siis tuntee tietää tasan tarkkaan kuinka sotkunen ihminen oon :D musta tuntuu että osasyy tähän siisteyteen on se, että on paljon tilaa mutta vähän tavaraa plus se, että toi mies on aika siivousintoilija ja saan kyllä kuulla kunniani jos oon ollu sottapytty..

Sovittiin myös täällä asuvan ystäväni Katin kanssa että mennään illalliselle tänään johonkin ravintolaan. Ei olla taas nähty hetkeen, kiireitä on pitänyt kummallakin, mutta oli mukava nähdä taas :) James tuli mukaan, samoin Katin kaks ruotsalaista kämppistä ja mentiin Bondi Beachilla sijaitsevaan Beach burrito company ravintolaan. Oon ollut siellä muutamia kertoja aikasemminkin, ja aina vaan on niin herkullista! Ai että nam. Annokset on ihan mielettömän kokosia, kertaakaan en oo jaksanu syödä kokonaan, hinnat on oikein kohdillaan ja paikan tunnelma on mitä mainioin.

Huomenna onkin sitten eka työpäivä, HUI. Jännittää hirmusesti mutta toivotaan että paikka on kiva, ja että työkaverit on kivoja, eikä menetä hermoaan heti kun en osaa jotain. Voi olla aluksi meinaan vähän totuttelemista täkäläiseen asiakaspalveluun ja yleensäkkin kun kaikki on niin erilaista ja uutta siellä. Pitäkää peukut pystyssä siis että selivän hengissä :)

 

2 thoughts on “Burrrritos.

  1. No ollaankos sitä hengissä?!

    • Juu kyllä sitä jotakuinkin hengissä ollaan! Aika shokki kyllä tuo työelämään astuminen ja aikaa oli tasan torstai ja perjantai oppia mitä tarvitsee ennenkuin tyttö kenen tilalle meen lopetti…. Katastrofia on siis ilmassa maanantaille :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s